Sałatka pieczarkowa

Sałatka pieczarkowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    ½ kg
  • jaja

    4 sztuki
  • ogórki kiszone

    5 sztuk
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • majonez

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Sałatka pieczarkowa

Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny. Odcedzić. Pozostałe składniki kroimy w kostkę, natkę pietruszki siekamy. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat