sałatka owocowa z prażonymi orzechami i miodem

sałatka owocowa z prażonymi orzechami i miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    40 gram
  • mango

    2 sztuki
  • kiwi

    2 stuki
  • ananas

    1 puszka
  • orzechy włoskie

    20 gram
  • miód

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania sałatka owocowa z prażonymi orzechami i miodem

Owoce myjemy , obieramy kroimy w grubą kostkę. Orzechy rozkładamy na blasze i pieczemy 10 minut, orzechy dodajemy do owoców mięszamy polewamy miodem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat