sałatka owocowa z prażonymi orzechami i miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    40 gram
  • mango

    2 sztuki
  • kiwi

    2 stuki
  • ananas

    1 puszka
  • orzechy włoskie

    20 gram
  • miód

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Owoce myjemy , obieramy kroimy w grubą kostkę. Orzechy rozkładamy na blasze i pieczemy 10 minut, orzechy dodajemy do owoców mięszamy polewamy miodem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat