Sałatka ogórkowo-cukiniowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki małosolne

    4 szt
  • ogórek zielony

    2 szt
  • cukinia

    1 szt
  • oliwa

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki małosolne kroimy w kosteczke . Ogórki zielone obieramy z skórki i kroimy w kosteczke . Cukinie młoda małą myjemy ,kroimy w plasterki a potem w kosteczkę .wszystko mieszamy .doprawiamy pieprzem ,solą i oliwą .Mieszamy .Chłodzimy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beatris 23.08.2011 11:46
Lekka i smaczna. Takie lubię.
iwa643 23.08.2011 06:51
ozdabiamy natką pietruszki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat