Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa z kiszonym i fetą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 szt
ogórek kiszony 1 szt
pomidory 2 szt
ser feta 100 g
majonez 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa z kiszonym i fetą

Warzywa dokładnie myjemy. Cebulę, kiszonego ogórka i pomidory kroimy w kosteczkę. Doprawiamy sola i pieprzem. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Na samym końcu delikatnie dokładamy pokrojony ser feta.
Sałatka sprawdzi się również jako dodatek do ryb czy dań grillowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.02.2015 08:25
Apetycznie wyglada
Klausia 04.02.2015 22:46
robiłam ostatnio podobną :)
Cynamonka 29.01.2015 14:53
uwielbiam takie rzeczy! :D
Aleksandra/Olcia 29.01.2015 14:49
super smaczki
Gracer 29.01.2015 14:42
smaczny dodatek do obiadu
VioletoweKucharzenie 29.01.2015 14:13
Nie wyobrażam sobie obiadu bez sałatki lub surówki. Dla mnie są one dopełnieniem drugiego dania. Tym razem z kiszonym i fetą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak