Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka na ciepło z rydzami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 5 szt
mix sałat
papryka marynowana 2 kawałki
masło 1 łyzeczka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka na ciepło z rydzami

Mix sałat myjemy i osuszamy .Układamy na półmisku . Rydze myjemy kroimy w mniejsze kawałki i smażymy na maśle . Doprawiamy solą ziołową i pieprzem . Wykładamy rydze z masłem na sałatę . Dodajemy kawałki papryki marynowanej . Solimy do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 23.11.2012 16:06
Chętnie bym taką zjadła.
Roksana1 19.09.2012 21:16
mniam:)
iwa643 19.09.2012 11:14
Polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak