Sałatka łososiowo-patisonowa

Sałatka łososiowo-patisonowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż brązowy

    1 woreczek
  • natka pietruszki

  • patisony marynowane

    3 szt
  • kukurydza w puszce

    1/2 szt
  • pieprz biały Prymat

  • oliwa

  • łosoś wędzony

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w słonej wodzie studzimy .Dodajemy do niego kukurydzę ,porwanego łososia , natke pietruszki i pokrojone patisony . Kropimy oliwą i lekko mieszamy Doprawiamy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Mirka-Ludomila

12.04.2011 09:21
ślicznie wygląda, kolorowo i zachęcająco do spróbowania

Małgorzata113

08.04.2011 07:59
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat