Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jesienna
Selera kroimy lub nie i również łączymy w miseczce.
Dodajemy kukurydzę i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Mieszamy z majonezem. Posypujemy natką pietruszki.
ananas z puszki | 1/2 puszki |
seler konserwowy | 1 słoik |
ogórek zielony | 1/2 szt |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
majonez | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: