SAŁATKA JARZYNOWA Z SURIMI.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki surimi

    300 gram
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • jajka

    6 sztuk
  • ogórki konserwowe

    6 sztuk
  • pieczarki marynowane

    12 sztuk
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • musztarda sarepska

    1 łyżka
  • majonez

    5 łyżek
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paluszki surimi kroję w drobną kostkę tak, jak i pozostałe składniki.
Natkę pietruszki drobno siekam.
Kukurydzę i groszek odcedzam z zalewy, dodaję do pokrojonych warzyw.
Wszystko mieszam ze sobą, dodając natkę, musztardę, majonez
i jogurtu. Dokładnie łączę ze sobą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Klausia 11.06.2014 23:10
ciekawy dodatek :)
Magula 01.05.2014 09:49
Musiała być pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat