Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA JARZYNOWA Z SURIMI.

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki surimi 300 gram
kukurydza w puszce 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
jajko 6 sztuk
ogórki konserwowe 6 sztuk
pieczarki marynowane 12 sztuk
natka pietruszki 1 pęczek
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
majonez 5 łyżek
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA JARZYNOWA Z SURIMI.

Paluszki surimi kroję w drobną kostkę tak, jak i pozostałe składniki.
Natkę pietruszki drobno siekam.
Kukurydzę i groszek odcedzam z zalewy, dodaję do pokrojonych warzyw.
Wszystko mieszam ze sobą, dodając natkę, musztardę, majonez
i jogurtu. Dokładnie łączę ze sobą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 11.06.2014 23:10
ciekawy dodatek :)
Magula 01.05.2014 09:49
Musiała być pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak