Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jarzynowa z fasolą
Ugotowane warzywa, pieczarki, jajka i jabłka pokroić w kostkę, wsypać do miski, dodać fasolę. Majonez wymieszać z musztardą i połączyć z sałatką, doprawić do smaku .
ziemniaki | 30 dkg |
marchew | 15 dkg |
seler | 10 dkg |
pietruszka | 10 dkg |
fasola perłowa | 15 dkg |
ogórek kiszony | 15 dkg |
groszek zielony | 15 dkg |
jabłka | 15 dkg |
jajka ugotowane na twardo | 3 szt. |
pieczarki marynowane | 10 dkg |
majonez | 250 ml |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: