Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka hawajska
Pora pokroić, sparzyć, odcedzić i wystudzić. Kukurydzę i selera odsączyć na sitku. Wędlinę pokroić w paski, a ananasa w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
ananas w puszce | 1 puszka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
seler konserwowy | 1 słoik |
wędlina drobiowa | 200 gramów |
por | 1 sztuka |
majonez | 5 łyżek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Pora pokroić, sparzyć, odcedzić i wystudzić. Kukurydzę i selera odsączyć na sitku. Wędlinę pokroić w paski, a ananasa w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: