sałatka fasolowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 maly
  • fasolki szparagowej

    25 dag
  • czerwonej fasoli

    poł puszki
  • pomidory

    2
  • cebula

    1
  • sos

  • olej

    5 lyzek
  • sok z cytryny

    kilka kropel
  • oregano

    do smaku
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ugotowany kalafior wymieszaj z fasolą szparagową i czerwoną.
dodaj pokrojone w czastki pomidory i posiekaną w piorka cebulę .
olej wymieszaj z sokiem z cytryny i przyprawami i polej sałatkę !!!!
smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 22.01.2012 12:01
Interesująca sałatka :)
matii6 10.07.2011 19:02
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat