Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do obiadu
Wstaw na godzinkę do lodówki,
Podawaj do drugiego dania.
kapusta kiszona | 500 g, |
cebula czerwona | 1 szt, |
marchew | 1 szt, |
ogórki konserwowe | 3 szt, |
papryka czerwona | 1 szt, mniejsza |
jabłko | 1 szt, |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sok z cytryny | 1/2 szt, |
olej | 2 - 3 łyżki (do sałatek ) |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: