Sałatka czerwono zielona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

  • pieprz biały Prymat

  • natka pietruszki

  • papryka czerwona

    1 szt
  • korniszony

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Korniszony kroimy w kostkę .Paprykę myjemy i kroimy w kosteczke i w paseczki. Natkę pietruszki myjemy suszymy i drobno kroimy . składniki mieszamy .Dodajemy oliwę ,pieprz do smaku . wszystko mieszamy jeszcze raz.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Teresa7 12.06.2012 05:41
pycha
sylwia / sytofala 19.11.2011 15:40
piękne kolory :)
iwa643 19.11.2011 07:08
Podajemy zimna z lodówki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat