Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka błyskawiczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
kukurydza w puszce 1 sztuka
majonez do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
groszek konserwowy 1 sztuka
fasola czerwona z puszki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka błyskawiczna

Kapustę pekińską myjemy, osuszamy i siekamy. Odcedzamy kukurydzę i groszek. Czerwoną fasolę odcedzamy i płukamy (można przekroić na połówki). Składniki mieszamy, dodajemy sól i pieprz do smaku i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 08.08.2013 18:26
chyba płuczemy ....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak