Składniki:
mak | 100 g |
rodzynki | 2-3 łyżki |
orzechy włoskie | 50 g |
płatki migdałowe | 50 g |
ciasto francuskie | 1 szt |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt |
mak | 100 g |
rodzynki | 2-3 łyżki |
orzechy włoskie | 50 g |
płatki migdałowe | 50 g |
ciasto francuskie | 1 szt |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: