Sa?atka z kaszy prazonej pieczarek i fasoli czerwonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona

    1/2 puszki
  • kasza gryczana

    1 szkl
  • pieczarki

    5 szt
  • sok z limonki

  • koperek

  • sól

  • pieprz

  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kasz? gotujemy wed?ug przepisu .Odcedzamy i studzimy . Fasole odcedzamy dodajemy do kaszy . Pieczarki kroimy w plasterki i na pó? mieszamy z sk?adnikami sa?atki .Do oliwy dodajemy pieprz sól sok z limonki i papryk? s?odka .Dobrze mieszamy sos .sosem polewamy sa?atk?

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 30.01.2012 06:57
zdrowa i dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat