Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z zmarcheweczką Agatki

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 worek
marchewka ugotowana 2 sztuki
cukinia 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki
fasola 10 dag
oregano 1 szczypta
majeranek 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z zmarcheweczką Agatki

Ryż gotujemy w oddzielnym garnku. Zaś w drugim gotujemy obrane i pogorjone w talarki warzywa. Następnie dodajemy je raz przprawiamy ziołami prowansalskimi, oregano, majerankiem, solą do smaku i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 07.03.2013 11:47
fajna dietetyczna potrawa
Rafał3 07.03.2013 11:28
świetny pomysł polecam
Andysz 07.03.2013 11:07
mam na to ochotę ;]
Betka 07.03.2013 11:03
mmm smaczne!!!;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak