ryż z warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    200 gram
  • przecier pomidorowy

    100 gram
  • łopatka bez kości

    300 gram
  • warzywa mrożone

    300 (na patelnię)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy odcedzamy
Warzywa dusimy na patelni ( pora marchew seler pietruszka groszek itp ) dodajemy łopatkę zmielona podsmażamy razem i dusimy na konie przecier pomidorowy wychodzi pyszna potrawka .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pawlito 05.02.2014 09:08
smaczne danie i zdrowe
Edyta32 15.07.2011 20:12
super :)
bami 16.04.2011 21:32
no i super - proste i wydaje się być smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat