Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryby z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 80dag
ryż 1szkl
cebule 3
sok cytrynowy
pieczarki 30dag
seler 1
rosół 1szkl
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryby z ryżem

Ryż ugotować na sypko.Filety pokroić na małe kawałki i usmażyć na oliwie.W czasie smażenia dodać drobno pokrajane pieczarki ,seler i cebulę.Posolić i oprószyć pieprzem.Po 10min .smażenia dodać rosół i sok cytrynowy i zagotować .Całość wymieszać z ryżem lub formować z ryżu wieniec ,w środek ktorego włożyć usmażone ryby i pieczarki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak