Rybny bałagan

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    2 szt
  • majonez

    2/3 szklanki
  • posiekana zielenina

  • sok z cytryny

  • sól, cukier, pieprz

  • pikantny keczup

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    2 sz
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać i starannie oddzielić od ości,rozdrobnić i skropić sokiem z cytryny.Jajka posiekać.Majonez wymieszać z posiekaną zieleniną i keczupem.Wszystkie składniki wymieszać z sosem majonezowym,doprawić do smaku.Podawać z dodatkiem pieczywa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 20.09.2011 22:33
dobre
Tika4444 12.01.2011 08:25
bardzo lubie makrelę, muszę wypróbowac ta sałatkę
Martysia 16.10.2010 11:07
Taki bałagan to ja mogę sprzątnąć ;)
agata1722 09.10.2010 18:32
pyszności
Beata73 31.08.2010 17:23
niezły ten bałagan!
pawel007 01.07.2010 22:29
mniam mniam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat