Przepis i sposób przygotowania na: Rybka w occie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybka w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-occie1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybka w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-occie2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybka w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-occie3-2.jpg)
![Krok 4 - Rybka w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-occie0-2.jpg)
woda | 1 l |
ocet | 1 szklanka |
marchewka | |
cebula | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka | |
jajko | |
sól | |
olej do smażenia | |
panga | 1 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: