ryba zapiekana z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory krojone z puszki

    1 puszka
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 łyżka
  • ser żółty

    100 g
  • ryba

    2 (biała)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę rozmrozić. obsypać solą i pieprzem. przełożyć do naczynia w którym będziemy zapiekać. Pomidory zblendować, dodać zioła . wymieszać. Polać sosem rybę , wierzch wysypać tartym serem żółtym. zapiekać 30 minut w temperaturze 160 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat