ryba zapiekana cytrynowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mintaj-filety

    2 szt
  • cytryna

    1 szt
  • tymianek

  • bazylia

  • oregano

  • czosnek

    2 ząbki
  • folia aluminiowa

  • Sól ziołowa jodowana Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę świeżą lub rozmrożoną kładziemy na folii aluminiowej, czosnek wyciskamy i smarujemy nim rybę. Posypujemy przyprawami i układamy na niej 3 plastry cytryny. Zawijamy w folii i pieczemy 30 minut w 200stopniach na termoobiegu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat