Ryba smażona

Ryba smażona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

  • sól

  • pieprz

  • jajko

  • mąka

  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Ryba smażona

Rybę wypłukać i osuszyć. Oprószyć sola, pieprzem i przyprawą do ryb, obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i usmażyć z obu stron na rumiano

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Seba 10.11.2013 14:41
lubię rybkę
calliope 05.05.2012 19:08
pyszna rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat