Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po grecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 6
seler korzeniowy pol
cebula biała 3
pietruszka natka
koncentrat pomidorowy 1
cukier do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2
sól do smaku
mąka panierka
ryba 1kg

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po grecku

Warzywa zetrzec, podsmazyc. Dodac koncentrat pomidorowy, przyprawy, wode aby mialo konsystencje sosu. Dusimy pol godziny. Rybke tradycyjnie smazymy w panierce z maki razem z przyprawa do ryb. Przekladamy raz rybke raz farsz na przemian. Najlepsza jest nastepnego dnia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak