rumiana jagódka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

    80 ml
  • syrop malinowy

    25 ml
  • bita śmietana

    do smaku
  • Syrop:

    10 kokosowy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko i syropy mieszamy w shakerze . Przelewamy do kieliszka koktajlowego. Na wierzch dodajemy bitą śmietanę i owoc jako dekorację.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat