Rukola z fetą i rzodkiewką

Rukola z fetą i rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiweka

    1 pęczek
  • ser feta

  • olej rzepakowy

  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

  • pieprz

  • rukola

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Rukola z fetą i rzodkiewką

Rukolę umyć, przebrać i wysuszyć. Rzodkiewkę pokroić w plasterki, fetę w kostkę. Wszystko delikatnie wymieszać. Dodać olej, sól i pieprz.

Sałatka jest trochę ostrzejsza ze względu na smak zarówno rukoli jak i rzodkiewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

erym 23.04.2014 21:39
ciekawa kompozycja smkaow
natalia.doradca 24.11.2013 20:23
Fajna sałateczka :)
mysza75 24.11.2013 16:02
fajna sałateczka
Joannasz3190 02.10.2013 17:17
Lubię taką :)
AZgotuj 02.10.2013 17:06
fantastyczne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat