Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z fetą i rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiweka 1 pęczek
ser feta
olej rzepakowy
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
rukola 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z fetą i rzodkiewką

Rukolę umyć, przebrać i wysuszyć. Rzodkiewkę pokroić w plasterki, fetę w kostkę. Wszystko delikatnie wymieszać. Dodać olej, sól i pieprz.

Sałatka jest trochę ostrzejsza ze względu na smak zarówno rukoli jak i rzodkiewki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 23.04.2014 21:39
ciekawa kompozycja smkaow
natalia.doradca 24.11.2013 20:23
Fajna sałateczka :)
mysza75 24.11.2013 16:02
fajna sałateczka
Joannasz3190 02.10.2013 17:17
Lubię taką :)
AZgotuj 02.10.2013 17:06
fantastyczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak