roztrzepaniec pomidorowy

roztrzepaniec pomidorowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zsiadłe mleko

    1 litr
  • sól

  • koperek

    1 łyżeczka
  • pomidory

    4 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania roztrzepaniec pomidorowy

Mleko dobrze zmiksować z odrobiną soli i koperkiem. Dodać przetarte pomidory. Najlepszy z dodatkiem młodych ziemniaków posypanych koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Agnieszka/picola 04.11.2011 22:18
dobre i zdrowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat