Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosołek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa 1 szt
kaczka porcja
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
natka pietruszki
makaron

Przepis i sposób przygotowania na: Rosołek

Do garnka z osoloną wodą wrzucamy porcję z kaczki i porcję rosołową. Gdy woda się zagotuje wrzucamy porcję wołową, dodajemy pokrojoną marchewkę i pietruszkę i gotujemy do momentu aż mięso będzie miękkie. Pod koniec gotowania dodajemy pokrojoną natkę pietruszki. Rosół podajemy z makaronem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 23.06.2013 13:48
Uwielbiam rosół, właśnie zjadłem swój
meg1984 30.01.2013 21:16
smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak