Składniki:
porcja rosołowa | 1 kg |
wołowina | 20 dag |
marchew młoda | 2 szt |
korzeń pietruszki młodej | 1 |
kawałek selera | |
por młody | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 5 ziaren |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | |
kapusta włoska | kawałek |
porcja rosołowa | 1 kg |
wołowina | 20 dag |
marchew młoda | 2 szt |
korzeń pietruszki młodej | 1 |
kawałek selera | |
por młody | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 5 ziaren |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | |
kapusta włoska | kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: