Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki ze schabu ze szpinakiem i serem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab 2 plastry
szpinak świeży 1 garść
ser żółty 2 plastry
sól do smaku
pieprz do smaku
jaja 1 szt
mąka
olej do smażenia 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki ze schabu ze szpinakiem i serem

Kotlety myjemy, osuszamy i cienko rozbijamy tłuczkiem do mięsa. Doprawiamy solą i pieprzem. Na każdym plastrze układamy szpinak i ser, zawijamy roladkę. Panierujemy w mące, roztrzepanym jajku i jeszcze raz w mące. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoto. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 03.04.2014 08:36
fantastyczny pomysł na obiad!
gacopierz23 03.03.2014 19:42
smaczne i pięknie się prezentują
Łukasz15 30.08.2013 10:17
Pyszniutkie
MagdaXXX 17.08.2013 19:19
mniam mniam
treonina 23.04.2013 19:47
muszę wypróbować Twój pomysł :-) nigdy nie dawałam szpinaku do środka
joanna__s 23.04.2013 18:40
Uwielbiam roladki. W zestawie ze szpinakiem są rewelacyjne!
ksylwka 23.04.2013 15:00
lubię roladki ze szpinakiem
Poison1988 23.04.2013 14:50
takie roladki ze szpinakiem to nie dość, że niebo w gębie na dodatek zdrowe :) pycha!
idealme 23.04.2013 14:42
na pewno pyszne!
dwa pokoje z kuchnią 23.04.2013 13:59
zawsze pyszne!
migotka28 23.04.2013 13:44
roladki to fajna odmiana dla zwykłęgo schabowego
2milutka 23.04.2013 12:06
pychotka....:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak