Roladki z wędzonego łososia nadziewane szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

ml

gniazd

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak mrożony

    300 g
  • czosnek

    2 ząbki
  • pieprz

    do smaku
  • masło

    4 łyżeczki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak podsmażyć tak aby woda odparowała, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek,doprawić solą i pieprzem. Tak przygotowaną masę ułożyć na filetach z łososia i zawinąć w roladki.Przed podaniem podgrzać w piekarniku.smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 13.02.2013 09:16
bardzo apetyczne
alaaa 18.01.2013 20:53
apetycznie wyglądają
Wiesława1 05.12.2012 08:09
super
miroslawa 05.12.2012 03:47
pyszne
babajaga1969 05.12.2012 02:11
super pomysł
tessinka 04.12.2012 22:42
na łososiu nie ma żadnej panierki
medi 04.12.2012 21:55
...i opis do nich:)
medi 04.12.2012 21:53
A ta panierka na łososiu?I czy to na pewno jest łosoś wędzony?Wygląda super ale nie pasują mi składniki!
maciek7 04.12.2012 21:31
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat