Roladki z sera

Roladki z sera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • keczup

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    1 natka
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
  • żółty ser

    20 plastry
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Roladki z sera

Ser pokroić w długie szerokie plastry. Każdy z nich nasmarować keczupem, ułożyć grzybek, zwinąć w ruloniki, spiąć wykałaczkami i ułożyć na półmisku przybranym gałązkami natki pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Kate131 01.04.2012 10:41
dobre
owocówka 18.09.2011 08:51
dobre
malaczarna23 01.08.2011 17:47
pycha
kielcok1 08.04.2011 15:46
bomba
marta639 17.09.2010 17:02
Smaczne.
annamariakowalczyk3 10.09.2010 08:03
pysznie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat