Składniki:
podwójne piersi z kurczaka | 2 szt |
papryka konserwowa | 200 g |
czosnek | 3 ząbki |
szynka | 8 plasterków |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
mąka | 100 g |
oliwa | 100 ml |
sól, pieprz | do smaku |
podwójne piersi z kurczaka | 2 szt |
papryka konserwowa | 200 g |
czosnek | 3 ząbki |
szynka | 8 plasterków |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
mąka | 100 g |
oliwa | 100 ml |
sól, pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: