Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kotlety schabowe
3 szt -
szparagi białe
3 szt -
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel
2-3 szt -
papryka marynowana
3 słupki -
chrzan tarty
3 łyżeczki -
natka pietruszki
3 łyżki -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
olej do smażenia
-
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt -
Ziele angielskie całe Prymat
3-4 szt -
sos sojowy
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Roladki z papryką i szparagami
Kroki postępowania






Z wywaru mięsnego można przygotować sos.
Łyżkę mąki wymieszać z odrobiną wody lub śmietanki, połączyć z wywarem, zagotować.
Komentarze (0)