Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 6 plastrów
papryka czerwona 1
musztarda
sól
pieprz
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z papryką

Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem. Następnie posypujemy z obu stron przyprawą do wieprzowiny, solą oraz pieprzem. Każdy plaster smarujemy musztardą. Paprykę kroimy w paski i na każdym plastrze schabu układamy po kilka pasków. Schaby zawijamy ciasno w rulon i związujemy nitką lub spinamy wykałaczką. Smażymy do miękkości pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 01.03.2014 20:14
bardzo smakowite roladki
Alex_M 28.02.2014 12:19
pyszne roladki :)
gosia56 28.02.2014 09:43
pyszne roladki
Rafał10 26.02.2014 08:12
ale pyszności :)
fotoviderek 26.02.2014 07:41
Lubię takie roladki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak