Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Wiejski kociołek do syta, odc. 5
Kroki postępowania






Całość można doprawić do smaku solą morska i pieprzem czarnym.

szynka wieprzowa | 500 g |
pieczarki | 500 g |
papryka czerwona | 1 szt. |
cebula | 2 duże szt. |
groszek zielony | kilka łyżek |
pomidory pelati | 1/2 puszki |
rosół warzywny | 2 kostki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
Koperek suszony Prymat | |
olej rzepakowy | |
kluski | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: