Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Wiejski kociołek do syta, odc. 5
Kroki postępowania
Całość można doprawić do smaku solą morska i pieprzem czarnym.
szynka wieprzowa |
500 g
|
pieczarki |
500 g
|
papryka czerwona |
1 szt.
|
cebula |
2 duże szt.
|
groszek zielony |
kilka łyżek
|
pomidory pelati |
1/2 puszki
|
rosół warzywny |
2 kostki
|
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat |
|
Koperek suszony Prymat |
|
olej rzepakowy |
|
kluski |
300 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: