Roladki z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    200 g
  • twaróg

    200 g
  • chrzan ze słoika

    1 łyżka
  • śmietana 12%

    1 łyżka
  • koperek

    1 pęczek
  • sól

  • pieprz

  • cytryny

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mieszamy twaróg z chrzanem, śmietaną, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem, plastry łososia smarujemy pastą twarogową i delikatnie zawijamy. Roladki schładzamy w lodówce, przed podaniem kroimy na plastry, dekorujemy plasterkami cytryny i koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 21.02.2013 20:07
Super
Seba 31.12.2011 12:23
extra
Iwona51 31.12.2011 12:09
pycha
Monika193 17.10.2011 19:59
rewelacja
Motorek 06.08.2011 09:45
smaczne
Wafelek2601 07.05.2011 20:44
ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat