Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z kaszy gryczanej i serka mascarpone

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek mascarpone 1 opakowanie
sól
szynka tostowa
korniszony
ketchup
kasza 1 woreczek
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z kaszy gryczanej i serka mascarpone

Kaszę gryczaną gotujemy według przepisu na opakowaniu. Studzimy. Mieszamy kaszę z serkiem , doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Farsz chłodzimy. Nakładamy masę na plasterki szynki i zwijamy. Kroimy na połówki. Ozdabiamy roladki korniszonem i ketchupem. Podajemy schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 06.12.2013 11:14
wspaniały pomysł:-)
cukiereczek 29.05.2013 16:50
wspaniałe roladki
halina17 22.02.2013 13:30
1 Opakowanie serek mascarpone czyli 250 g czy 500 g , bo takie są opakowania serka .
Andrzej8 22.02.2013 12:28
ładnie podane w sam raz na imprezkę ze znajomymi
gosia1988 22.02.2013 11:21
smakowicie wyglądają
gosia56 22.02.2013 10:52
super te roladki
iwa643 22.02.2013 10:39
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak