Składniki:
schab | 0,7 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
bulion | 1 litr |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
keczup | 5 łyżek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
woda |
schab | 0,7 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
bulion | 1 litr |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
keczup | 5 łyżek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: