roladki schabowe nadziewaneszpinakiem, szynką i serem

roladki schabowe nadziewaneszpinakiem, szynką i serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    6 kotletów
  • ser żółty

    6 plastrów
  • szynka

    6 plastrów
  • szpinak

    2 babeczki
  • czosnek

    2 ząbki
  • olej do smażenia

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy, szpinak przesmażamy na oleju z dodatkiem czosnku doprawiamy do smaku studzimy. Rozbite kotlety opruszamy solą i pieprzem, szpinak rozsmarowujemy na kotletach na to kładziemy ser i szynkę zwijamy w roladki, smażymy na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa6274879

18.09.2012 22:56
świetne!

olkaaa

11.12.2011 12:47
pycha

kamyk

01.12.2011 08:24
pyszne takie roladki

Dorian

29.11.2011 11:29
pysznosci

Elżbieta17

01.10.2011 08:28
ciekawy pomysł na obiad:)

Rogalik

11.09.2011 22:50
uwielbiam

smakoszek

06.08.2011 15:31
pyszne

smakoszek

23.07.2011 12:41
super

Grazyna0211

11.07.2011 15:09
super są

Magdalena1110

09.07.2011 06:52
muszą być dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat