roladki schabowe nadziewaneszpinakiem, szynką i serem

roladki schabowe nadziewaneszpinakiem, szynką i serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    6 kotletów
  • ser żółty

    6 plastrów
  • szynka

    6 plastrów
  • szpinak

    2 babeczki
  • czosnek

    2 ząbki
  • olej do smażenia

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania roladki schabowe nadziewaneszpinakiem, szynką i serem

kotlety rozbijamy, szpinak przesmażamy na oleju z dodatkiem czosnku doprawiamy do smaku studzimy. Rozbite kotlety opruszamy solą i pieprzem, szpinak rozsmarowujemy na kotletach na to kładziemy ser i szynkę zwijamy w roladki, smażymy na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Ewa6274879 18.09.2012 22:56
świetne!
olkaaa 11.12.2011 12:47
pycha
kamyk 01.12.2011 08:24
pyszne takie roladki
Dorian 29.11.2011 11:29
pysznosci
Elżbieta17 01.10.2011 08:28
ciekawy pomysł na obiad:)
Rogalik 11.09.2011 22:50
uwielbiam
smakoszek 06.08.2011 15:31
pyszne
smakoszek 23.07.2011 12:41
super
Grazyna0211 11.07.2011 15:09
super są
Magdalena1110 09.07.2011 06:52
muszą być dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat