Roladki rybne z szynką szwarcwaldzką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynki szwarcwaldzkiej

    plasterki
  • cytryna

  • sól

  • pieprz

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, osuszyć. Na każdym filecie ułożyć plasterek szynki, zwinąć roladkę i spiąć wykałaczką, skropić sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 22.02.2012 20:56
smaczne
adam1f 23.12.2011 23:19
dobre
ziutula 24.12.2010 00:59
smacznego...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat