Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki faszerowane szparagiem i wątróbką

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
szparagi białe 3 szt
wątróbka 20 dkg
sól do smaku
pieprz .
cebula biała
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: roladki faszerowane szparagiem i wątróbką

Wątrobę wp. kroję w kostkę i podsmażam na patelni dodaję cebulę pokrojoną w kostkę oraz majeranek.
szparagi gotuję
pierś ubijam solę i pieprzę , i układam wątróbkę a następnie szparagi zawijam w folię i piekę w piekarniku około 40 minut. podaję z ulubioną sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 11.06.2014 19:46
bardzo lubie
Kuchenka 11.06.2014 19:03
wprawdzie to nie moje klimaty ale warte pokusy
Zdzisław 11.06.2014 12:39
dla mnie pysznie potrawa podana
IlonaAlbertos 11.06.2014 09:18
Wyglądają wspaniale.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak