Roladka z szynką i serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1
  • szynka

  • ser mozarella

  • jajko

    1
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś umyć, pokroić w długie plastry, lekko robić. Posolić i popieprzyć. Na każdy plaster nakładać szynkę i kawałek sera- zwijać jak krokiety. Spiąć wykałaczkami żeby się nie rozwaliły. Maczać w rozmąconym jajku i bułce tartej i smażyć na oliwie (dość dużo jej na patelni).

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna133 29.08.2013 15:37
najlpesze tradycyjne
smile 02.11.2012 20:17
fajna
Iiiiii 25.10.2012 08:19
pyszne
Fiffi 23.10.2012 21:25
pyszne
mariola7 03.10.2012 21:59
muszę zrobić, wygląda pysznie
Maniek2 02.10.2012 20:24
super
Izabela/bella81 18.08.2012 08:56
bardzo dobre :)
parysek10 12.08.2012 14:22
musi być pyszna
treonina 12.08.2012 08:22
polecam jest naprawdę świetne :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat