Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka z ogórkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
olej rzepakowy 4 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
ogórek konserwowy Smak 1/2 słoika
ser żółty 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka z ogórkami i serem

Rozbite mięso natrzeć olejem i przyprawami. Na każdym kawałku mięsa ułożyć ser i ogórka pokrojonego w słupki. Zwinąć roladki. Odstawić na 3 godziny do lodówki. Wstawić do piekarnika temp. 200 stopni. Piec przez około 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak