Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka z mięsa mielonego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 20-30 dag
sól
pieprz
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka z mięsa mielonego

Na kawałku foli układamy placek mięsa mielonego który prószymy solą i pieprzem dość dobrze i układamy plasterek sera żółtego , formujemy roladę którą obwijamy folią spożywczą i mocno związujemy . Wkładamy do garnka z wodą i gotujemy około 20 -25 minut, Był to mój eksperyment który okazał się przepyszny . Po tym czasie rozwijamy z foli i podajemy z ulubionym sosem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 05.01.2013 22:20
lubię takie roladki
mela25 12.10.2012 11:47
Pyzo jakie lubisz takie użyj ja robiłam z wieprzowego
Wafelek2601 12.10.2012 09:54
Smaczne
SmacznaPyza 11.10.2012 22:40
jakie mięso mielone - z jakiego zwierza?
pycia9 11.10.2012 21:32
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak