Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladka z ciasta francuskiego z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 6 sztuk
cebula 3 sztuki
ogórek kiszony 2 sztuki
ciasto francuskie 1 opakowanie
szynka gotowana 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: roladka z ciasta francuskiego z pieczarkami

Kroki postępowania

1
pieczarki, cebulkę, szynkę ogórki kroimy w kostkę i smażymy na oleju , przyprawiamy solą, pieprzem. i pozostawiamy aż wystygnie.
Krok 1 - roladka z ciasta francuskiego z pieczarkami foto
2
ciasto rozwiany i nakładamy na nie farsz. zwijamy w roladkę i pieczemy ok 15 minut w 220 stopniach
Krok 2 - roladka z ciasta francuskiego z pieczarkami foto
3
smacznego.
Krok 3 - roladka z ciasta francuskiego z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 05.11.2012 20:34
dodajmy to co lubimy
kaja1991 05.11.2012 20:34
każdy farsz się nadaje :)
Mala 05.11.2012 17:07
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak