Roladka schabowa z fetą i koperkiem z parowaru

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser feta

    15 dkg
  • koperek

    1/2 pęczka
  • oliwa

  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
  • schab

    4 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Roladka schabowa z fetą i koperkiem z parowaru foto
Umyty schab cieniutko rozbić. Wysmarować delikatnie oliwą, oprószyć kucharkiem, pieprzem oraz czosnkiem.
Krok 2 - Roladka schabowa z fetą i koperkiem z parowaru foto
Na każdym kawałku mięsa ułożyć część rozkruszonej fety oraz posiekanego koperku.
Krok 3 - Roladka schabowa z fetą i koperkiem z parowaru foto
Zwinąć roladki. Odstawić na godzinę do lodówki aby naszły przyprawami. Po tym czasie włożyć do parowaru i gotować 30 minut.
Krok 4 - Roladka schabowa z fetą i koperkiem z parowaru foto
Podawać z ziemniakami i warzywami również ugotowanymi w parowarze.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mirosława4 23.02.2014 17:41
smaczne i zdrowe mięsko :)
romanrafal 14.11.2013 15:30
pycha jedzonko
barbara11561 09.11.2013 10:46
lubię wszystkie roladki
artur7 06.11.2013 18:17
takie miesko zjadlbym
gosia56 06.11.2013 08:30
pyszne mięsko
mela25 05.11.2013 21:31
super przepis cps dla mnie
IlonaAlbertos 05.11.2013 18:22
Smakowite mięsko.
Alex_M 05.11.2013 13:49
smaczne danie
Krystyna32 05.11.2013 08:08
pyszny obiadek
Angelika10 05.11.2013 07:56
super na obiadek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat