Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka konserwowa 20 plastrow
serek topiony 2 szt
pestki słonecznika 1 opak
ząbki czosnku 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka

Na desce rozloz plastry szynki. Do miseczki wloz serki topione i rozgniec widelcem. Na patelni spraz pestki slonecznika a czosnek drobno posiekaj. Wszytko razem wymieszaj z serkiem topionym. Nastepnie na plastry szynki naloz nozem nase i zwin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak