Przepis i sposób przygotowania na: Rolada szpinakowa z serem pleśniowym i wędzonym łososiem
Kroki postępowania

Serek wysmarować ostudzone ciasto szpinakowe. Wzdłuż krótszego boku ułożyć plastry wędzonego łososia.


Przepis na roladę szpinakową z serem pleśniowym i wędzonym łososiem. Idealna na imprezę lub święta.
szpinak |
400 gramów
|
jajko |
4 sztuki
|
łosoś wędzony plastry |
150 gramów
|
ser pleśniowy typu gorgonzola |
150 gramów
|
serek topiony |
200 gramów
|
czosnek |
2 ząbki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: